کد خبر : 17097
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱

در شرایط نامساعد جوی به کوه نروید

در شرایط نامساعد جوی به کوه نروید

به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , سیدلقمان حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، اظهار کرد: با توجه به تعداد زیاد حوادث کوهستان که در سالهای گذشته به وقوع پیوسته و همچنین حوادثی که امسال شاهد آن بودیم انتظارمی رود که مردم این هشدار را جدی بگیرند و از عزیمت به کوه در

به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , سیدلقمان حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، اظهار کرد: با توجه به تعداد زیاد حوادث کوهستان که در سالهای گذشته به وقوع پیوسته و همچنین حوادثی که امسال شاهد آن بودیم انتظارمی رود که مردم این هشدار را جدی بگیرند و از عزیمت به کوه در شرایط نامساعد جوی اجتناب کنند تا گرفتار نشوند.

وی در ادامه به اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از اتفاقات ناگواری که درهنگام بروز شرایط نامساعد جوی برای گردشگران بوجود می‌آید اشاره و اظهار کرد:  مردم بویژه روستاییان قبل از حرکت به سمت کوهستان‌ها و مراتع، پیش بینی وضعیت جوی را انجام داده و با تجهیزات ایمنی وگرمایشی مناسب حرکت کنند.

رئیس هلال احمر ساوه گفت: به مردم توصیه می‌شود تا جایی که ممکن است تنهایی به کوه نروند و حتما یک نفر را از مسیری که مقرر است بروند مطلع سازند تا در صورت بروز حادثه اطلاعات لازم در اختیار تیم‌های امدادی قرار گیرد. قبل از تاریکی هوا کوه را ترک کنند و از شارژ کامل موبایل خود اطمینان حاصل کنند.

وی همچنین توصیه کرد که در صورت بروز حادثه تلفن همراه خود را مشغول نکنند تا امدادگران بتوانند با آنان تماس بگیرند و در هنگام تماس با نیروهای امدادی اطلاعات دقیق و درست به امدادگران بدهند.

حسینی بیان کرد: کسانی که در کوه گرفتار شده اند، در هنگامی که نیروهای امدادی به سمت آنان در حرکت هستند مسیر خود را تغییر ندهند. کروکی یا نقشه محل را همراه داشته باشند و در صورتی که در هنگام برف و کولاک قصد تردد در جاده‌ها را دارند حتما پوشاک گرم، پتو و تغذیه اضطراری همراه داشته و از سالم بودن سیستم گرمایشی خودرو اطمینان حاصل کنند.

وی در پایان گفت: مردم می‌توانند در صورت بروز حادثه از طریق تلفن ۱۱۲ با مرکز پاسخگویی به حوادث و سوانح جمعیت هلال احمر تماس حاصل کنند.

برچسب ها :

ناموجود