سارق دوچرخه دردام پلیس شهرستان ساوه

سرهنگ پرویز اسدی فرمانده انتظامی شهرستان ساوه در گفت و گو با پایگاه خبری ساوه نار در تشریح این خبر گفت: در چند روز گذشته در پی اعلام گزارش هایی از سرقت چندین دستگاه دوچرخه در مناطق مختلف شهری، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت. وی افزود: با برنامه ریزی عملیاتی پلیس
سرهنگ پرویز اسدی فرمانده انتظامی شهرستان ساوه در گفت و گو با پایگاه خبری ساوه نار در تشریح این خبر گفت: در چند روز گذشته در پی اعلام گزارش هایی از سرقت چندین دستگاه دوچرخه در مناطق مختلف شهری، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: با برنامه ریزی عملیاتی پلیس شهرستان، سرانجام تیمی از ماموران گشت کلانتری ۱۲ شهرستان موفق شدند فرد سارق را شناسایی و در حین ارتکاب سرقتی دیگر دستگیر کنند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در تکمیل بازجویی های انجام شده، فرد دستگیر شده به ۴ فقره سرقت دوچرخه در سطح شهرستان اعتراف کرد و سرانجام با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ اسدی توجه به توصیه های پلیس را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از مهم ترین علت ها در بروز سرقت دچرخه، بی توجهی دوچرخه سواران به اصول اولیه مراقبی و بازدارنده است.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت رویت هر گونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.