کد خبر : 12755
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۹

کسب دو مدال مسابقات بین المللی اختراعات کره جنوبی توسط جوان ساوجی

کسب دو مدال مسابقات بین المللی اختراعات کره جنوبی توسط جوان ساوجی

این مخترع ساوجی که هم اکنون در کره جنوبی بسر می‌برد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، گفت: سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی اختراعات کره جنوبی با حضور ۳۰ کشور جهان و با معرفی بیش از ۶۲۰ اختراع از سوی کشورهای شرکت کننده از تاریخ ۳۰ نوامبر آغاز شد و امروز در مرکز نمایشگاهی COEX

این مخترع ساوجی که هم اکنون در کره جنوبی بسر می‌برد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، گفت: سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی اختراعات کره جنوبی با حضور ۳۰ کشور جهان و با معرفی بیش از ۶۲۰ اختراع از سوی کشورهای شرکت کننده از تاریخ ۳۰ نوامبر آغاز شد و امروز در مرکز نمایشگاهی COEX سئول کره جنوبی پایان یافت.

محمدجواد نوروزی افزود: این دوره از مسابقات جهانی تحت حمایت کامل فدراسیون جهانی مخترعان ( IFIA )، سازمان مالکیت فکری ملل متحد ( WIPO ) و سازمان پیشرفت اختراعات و نوآوری های کره جنوبی ( KIPA ) برگزار شد.

وی گفت: کشورهای لهستان، مالزی، فرانسه، آمریکا، بوسنی، یمن، غنا، ژاپن، لبنان، چین، مصر، آلمان، ویتنام، سنگاپور، روسیه، کرواسی، هند، ایران، تایوان، امارات عربی متحده، تایلند، اندونزی، مکزیک و ازبکستان از جمله کشورهای شرکت کننده این دوره از مسابقات بودند.

وی بیان کرد: از بخش‌های حائز اهمیت این جشنواره، حضور پررنگ و مشارکت ویژه شرکت‌های دانش بنیان کره‌ای بود و اینجانب دانشجوی دانشگاه علم و فرهنگ با شرکت در این مسابقات موفق به کسب یک مدال طلا و یک مدال به عنوان بهترین اختراع شدم.

این مخترع ساوجی در ادامه گفت: در سال های اخیر مشکلات متعددی در رابطه با تله کابین در سرتاسر دنیا مشاهده شده است که اتفاقاتی مانند آتش سوزی، سقوط، عدم آگاهی مرکز سرویس دهی از حضور و غیاب تله کابین ها و … از این دست اتفاقات است.

وی بیان کرد: در این اختراع تلاش شده است که این مشکلات برطرف شده و کابین تله کابین به نحو احسن و بنا به خواسته مرکز سرویس دهی قابل تنظیم باشد.

وی گفت: یکی از مهمترین اتفاقات درخصوص این اختراع، استفاده از نقطه گرانیگاه متحرک و متغیر است که برای محقق شدن این مهم از خاصیت سیالیت آب استفاده شده است. بدنه بیرونی کابین دارای کیسه هوا بوده و در صورت برخورد با سطح زمین و به محض خروج از خط، کیسه هوا فعال شده و مانع از شکست بدنه کابین می‌شود.

نوروزی اظهار کرد: بدنه این کابین با پلیمر پولی یوریا پوشیده شده است که خاصیت ضد احتراق و الاستیسیته بالایی را داراست. در این کابین سیستم حضور مسافرین با توجه به سنسورهای بکار رفته در صندلی‌های کابین تعبیه شده که در مراتب بسیاری مانع از مصرف انرژی و ایجاد خطر برای مسافرین می‌شود. در این کابین پک کمک‌های اولیه وجود دارد. پنجره‌های کابین توسط سلول‌های خورشیدی شفاف پوشیده شده و انرژی مورد استفاده در سیستم‌های مانیتورینگ و تماس صوتی از این منبع انرژی قابلیت شارژ دارند.

وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسئولین و حمایت‌های بیشتر دانشگاه علم و فرهنگ، این اختراع به خطوط تله‌کابین کشور الحاق شود و مسافران را از هر لحاظ بیمه کنیم.

این مخترع ساوجی یک ماه قبل نیز مدال طلای مسابقات کرواسی را کسب کرده بود.

 

برچسب ها :

ناموجود