- ۰۷ آذر ۱۳۹۸
- اخبار انتظامی
- کد خبر 19875
- دیدگاهها برای كشف بیش از ۸۹ كيلوگرم ترياك در عمليات پليس استان مركزي / ۴ توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شدند بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
سرهنگ”يوسف سپهوند”در بيان جزئيات اين عمليات ها گفت: در نخستین عملیات، روز گذشته مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان های ساوه و دلیجان در همكاري اطلاعاتي كه با مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ داشتند، از جاسازي و انتقال مقدار قابل توجهي مواد مخدر از سوی ۲ توزیع کننده عمده مواد مخدر با یک دستگاه کامیون از یکی از استان های جنوبی کشور به استان مرکزی و تحویل آن به راننده یک دستگاه خودروی سواری مطلع شدند.
وي ادامه داد: با برنامه ريزي عملياتي انجام شده، سرانجام کامیون مذکور در يكي از محورهاي مواصلاتي استان مرکزی متوقف، راننده و سرنشین آن دستگیر شدند.
جانشين فرماندهی انتظامي استان مرکزی با اشاره به کشف۷۰ کیلو و ۵۴۰ گرم تریاک در بازرسی از کامیون توقیفی خاطرنشان کرد: در ادامه این عملیات راننده خودروی سواری ساینا نیزکه منتظر تحویل مواد مخدر انتقالی بود، شناسایی، دستگیر و خودروی وي توقیف شد.
سرهنگ سپهوند بیان داشت: در دیگرعملیات این روز نیز با انجام تحقيقاتي گسترده، فعاليت يك توزیع کننده مواد مخدر در يكي از شهرستان هاي جنوبي كشور تحت مراقبت نامحسوس مأموران انتظامي قرار گرفت.
این مقام انتظامی یادآورشد: با تكميل اطلاعات، پس از آن که مشخص شد، فرد مورد نظر قصد انتقال یک محوله مواد مخدر را در پوشش بار ضایعات به وسیله يك دستگاه خودروی وانت مزدا به استان مرکزی دارد، پس از اندیشیدن تمهیدات لازم، سرانجام مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان خمین با انجام عملیاتی بهنگام، موفق به شناسایی خودروی حامل مواد مخدر در سطح یکی از محورهای مواصلاتی و متوقف کردن آن شدند.
سپهوند بیان کرد: در بازرسي انجام شده از اين خودرو، مقدار ۱۹ كيلو ترياك كه به شكل ماهرانه اي در زیر بار ضایعات آن جاسازی شده بود، كشف و راننده خودرو نیز دستگير شد.
وی با اشاره به کشف ۸۹ كيلو و ۵۴۰ گرم ترياك درعمليات های مذکور افزود: متهمان دستگیر شده در این عملیات ها پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.
true
true
true
true