- ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
- اخبار انتظامی
- کد خبر 23199
- دیدگاهها برای سارق محتويات داخل خودرو حين سرقت دستگير شد بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , سرهنگ”ولی خورشیدوند”در تشريح اين خبر بيان داشت:در پي وقوع چند فقره سرقت محتويات داخل خودرو در شهر ساوه موضوع بصورت ويژه در دستور كار ماموران کلانتري ۱۲ اين شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: مأموران در حين انجام گشت زني هدفمند در سطح حوزه در ساعات پاياني شب فردي را که در حال سرقت از داخل يک خودروي سواري پارک شده در حاشيه يکي از خيابانها بود را مشاهده و براي دستگيري او وارد عمل شدند.
سرهنگ خورشیدوند اظهارداشت: متهم با مشاهده مأموران قصد فرار داشت که با سرعت عمل و هوشياري پليس دستگير و به مقر انتظامي منتقل شد.
جانشين فرمانده انتظامي شهرستان ساوه تصريح کرد: متهم که داراي چندين فقره سابقه سرقت مي باشد در بازجوئي هاي ماموران به ۵ فقره سرقت محتويات داخل خودرو در سطح شهرساوه معترف شد.
وي با اشاره به دستگيري يک نفر مالخر در اين خصوص و کشف تعداد قابل توجهي لوازم داخل خودرو اعم از ضبط و باند بيان داشت: متهم با تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضايي معرفي شد .
جانشين فرمانده انتظامي شهرستان ساوه در پايان با تأکيد بر اينکه رعايت هشدارهاي پليسي يک اصل و ضرورت در کاهش سرقت است، خاطرنشان کرد: پليس به صورت شبانهروزي و با به كارگيري تمامي امكانات خود در راستاي افزايش احساس امنيت شهروندان در تلاش است که در اين ميان همکاري آحاد مردم با مجموعه انتظامي مي تواند در برخورد با مخلان نظم و امنيت تأثير و نقش بسزايي را داشته باشد.
true
true
true
true