- ۱۷ شهریور ۱۳۹۹
- اخبار انتظامی
- کد خبر 21247
- دیدگاهها برای دستگیری اعضای باند سارقان طلاجات ۵ میلیارد ریالی در عملیات پلیس ساوه بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , سرهنگ “علي اکبر عيسي آبادي” در تشريح اين خبر گفت: در چند روز قبل با اعلام گزارشی از سرقت منزلی در یکی از محله های شهرستان، تیمی از ماموران پلیس آگاهی شهرستان رسیدگی به این پرونده را آغاز کردند.
وی افزود: در بررسی های اولیه و بنا بر اظهارات صاحب خانه در زمانی که آنان در منزلشان حضور نداشتند، سارقان وارد منزلشان شده و در حدود ۳۰۰ گرم طلا و تعداد ۲۷ قطعه سکه بهار آزادي را به سرقت برده اند.
این مقام انتظامی اضافه کرد: با شروع تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان، در کمتر از ۴۸ ساعت اعضای این باند سرقت شناسایی و در يك عمليات پيچيده اطلاعاتي ، با هماهنگي قضائي و در حين فروش طلاجات دستگير شدند.
سرهنگ عيسي آبادي با اشاره به کشف طلاجات مورد نظر و تحويل آن به مالباخته در این عملیات پلیسی تصريح کرد: ۳ متهم دستگير شده در این عملیات با تکمیل تحقیقات پلیس به مرجع قضايي معرفي شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان ساوه با تاکيد بر اينکه لازم است شهروندان توصيههاي پليس را جهت پيشگيري از سرقت مورد تاكيد قرار دهند و از نگهداري طلاجات و وجه نقد در منزل اجتناب كنند گفت: مردم عزیز در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک بدون فوت وقت موضوع را از طريق تلفن ۱۱۰ با پليس در ميان بگذارند.
true
true
true
true