- ۰۸ آذر ۱۴۰۱
- اخبار انتظامی
- کد خبر 23067
- دیدگاهها برای دستگيری عاملان نزاع دسته جمعی در ساوه بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , سرهنگ”علي اکبر عيسي آبادي”در تشريح اين خبر اظهار داشت: به دنبال اعلام مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ مبني بر يک فقره نزاع دسته جمعي در يکي از محله هاي شهر ساوه، بلافاصله ماموران انتظامي کلانتري ۱۱ انقلاب اين شهرستان جهت بررسي موضوع به محل اعزام شدند.
وي خاطر نشان كرد: پس از حضور ماموران مشاهده شد که چند نفر به علت اختلافات قبلي با هم درگير که اين اقدام آنها موجب ايجاد تنش و برهم زدن آسايش اهالي آن محله شده است.
فرمانده انتظامي ساوه گفت: با حضور به موقع پليس ۷ نفر از عوامل اصلي اين نزاع دستگير و تحويل مراجع ذيصلاح شدند.
سرهنگ عيسي آبادي در پايان با اشاره به اينكه دستگيري اين افراد رضايتمندي مردم را در پي داشته است، افزود: پليس قاطعانه با افرادي که بخواهند نظم و امنيت جامعه را خدشه دار کنند برخورد قانوني خواهد کرد.
true
true
true
true