اگر ظرفیت داخلی نبود در واردات شیر و گوشت دچار مشکل بودیم | ساوه نار شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳۰۷:۳۹:۱۳
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳  
it is true
true
false

به گزارش پایگاه خبری ساوه نار ، محمد ابراهیم حسن نژاد عصر امروز در جریان بهره برداری از طرح توسعه مجتمع شیر و گوشت در غرق آباد ساوه گفت : سرمایه گذاری در بخش صنعتی استان مرکزی باعث شده است حوزه کشاورزی در سایه قرار بگیرد اما امروز این استان با افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی نقش بسزایی در تامین چرخه غذایی کشور دارد .

وی افزود : استان مرکزی به جهت نزدیکی به پایتخت و موقعیت استراتژیک خود مناطق مختلف کشور را در زمینه مواد پروتئینی تامین میکند که نشان از توجه به این بخش دارد .

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر و ۹۰۰ هزار تن گوشت در کشور گفت : با توجه به جمعیت فعلی ایران اگر امکان تولید این میزان گوشت و شیر فراهم نبود قطعا در واردات این حجم محصول دچار مشکل می‌شدیم لذا این ظرفیت با همت سرمایه گذاران در بخش خصوصی و تلاش دولت به خوبی نیاز کشور را تامین کرده است .

حسن نژاد با تاکید بر اینکه امنیت غذایی کشور به دست تولید کنندگان این بخش رقم میخورد اضافه کرد : سرمایه گذاران به دنبال ایجاد تنوع در بحث گاو شیرده هستند که این امر علاوه بر ایجاد فضاهای شغلی بیشتر ، باعث افزایش ظرفیت تولید نیز خواهد شد .

وی گفت : با حضور سرمایه گذاران در این بخش مشکل اشتغال در این منطقه تقریبا حل شده و به صفر رسیده است که برای مردم این منطقه ارزش افزوده به همراه داشته است .

استاندار مرکزی نیز در این مراسم با بیان اینکه ساوه بعنوان قطب اقتصادی غیر نفتی کشور حق بزرگی به گردن کشور دارد گفت : در بحث کشاورزی بخش عمده ای از امنیت غذایی مناطق مرکزی کشور متصل به استان مرکزی خصوصا شهرستان های ساوه و زرندیه است که کماکان شاهد توسعه در این بخش هستیم .

فرزاد مخلص الائمه با تاکید بر اینکه اینجا خط مقدم دفاع اقتصادی است گفت : جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست های بین المللی توفیقات قابل توجهی را به دست آورده است و در آینده نیز خبرهای خوبی به گوش ملت خواهد رسید که این امر به دلیل سنگر بندی های درست ما در حوزه اقتصادی بوده است .

وی گفت : این دفاع اقتصادی منجر به پیروزی در عرصه های مختلف دیگر شده است که دولت تلاش میکند اثرات این پیروزی را به عرصه زندگی مردم بکشاند تا مردم آن را به خوبی لمس کنند.

وی همچنین با بیان اینکه شرکت های بزرگ باید در بحث انرژی های تجدید پذیر برنامه ریزی کنند گفت : بزرگترین کارخانه تولیدی محصولات پنل خورشیدی در استان مرکزی وجود دارد که سرمایه گذاران می‌توانند با راه اندازی ایستگاه های برق خورشیدی ، علاوه بر تامین نیاز خود آن را با قیمت تضمینی به دولت بفروشند .

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذار در این منطقه نیز با اشاره به خرید این مجموعه در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ گفت : این مجموعه در ابتدا با ۷۰۰ راس گله، ۳۰۰ راس گاو دوشا با ۹ تن شیر تولیدی و با ۲۰ نفر نیروی شاغل تحویل گرفته شد اما اکنون با گذشت افزون بر یکسال از فعالیت خود با توسعه فعالیت ها، ظرفیت اشتغالزایی را به ۴۰۰ نفر بصورت مستقیم اضافه کند و این نوید را خواهیم داد تا به افزون بر هزار نفر افزایش یابد.

دارابی افزود: این مجتمع با تلاش شبانه روزی در مدت یکسال توانست ظرفیت کل گله را به ۴۵۰۰ راس افزایش دهد و با تولید روزانه ۶۰ تن شیر یک رشد ۶۰۰ درصدی را در کارنامه تولیدی خود رقم بزند و برای شهرستان و استان مرکزی افتخار آفرینی کسب کند.

وی بیان کرد: چشم انداز این مجتمع به گونه ای ترسیم شده است که با بهره برداری فارم ۵ هزار راسی بتوان روزانه ۲۲۰ تن شیر و با شروع بکار فارم ۱۰ هزار راسی دیگر بتواند روزانه ۴۰۰ تن شیر تولید کند.

وی با اشاره به افتتاح طرح توسعه مجتمع شیر و گوشت دامدشت ساوه همزمان با هفته دولت گفت : این طرح با صرف اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان هم اکنون ظرفیت مجتمع به ۷۴۰۰ راس کل گله با ۳۶۵۰ راس دوشا و تولید ۱۵۰ تن شیر افزایش یافته است.

وی بیان کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت ۲۲۰ هکتار فعالیت می کند و سیاستی که دنبال می کند دامپروری است و هم اکنون ۴۲۸۰ راس دام مولد وجود دارد.

به گفته دارابی در این مجتمع به طور متوسط هر گاو دوشا روزانه ۴۱ کیلو شیردهی دارد که نتیجه رعایت اصول علمی دامداری با بهره گیری از نیروی متخصص و توانمند مجتمع شیر و گوشت ، تغذیه مناسب دام و رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true
قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی