فعالیتهای پژوهشی در ساوه افزایش یافته است
به گزارش پایگاه خبری شهرستان ساوه به نقل از خبرگزاری تسنیم ساوه, رضا حیدرینوری ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه ساوه به مناسبت سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد واحد ساوه با اشاره به دستاوردهای علمی, فنی و دفاعی چهل ساله انقلاب اسلامی اظهار داشت: برای توسعه هرجامعه و کشورشاخصهایی وجود دارد که نخستین شاخص منابع
به گزارش پایگاه خبری شهرستان ساوه به نقل از خبرگزاری تسنیم ساوه, رضا حیدرینوری ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه ساوه به مناسبت سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد واحد ساوه با اشاره به دستاوردهای علمی, فنی و دفاعی چهل ساله انقلاب اسلامی اظهار داشت: برای توسعه هرجامعه و کشورشاخصهایی وجود دارد که نخستین شاخص منابع انسانی آن جامعه است، مردم ایران, جوانان و فرزندان ایران از درجه هوشی بالایی برخورد هستند به گونهای که بخش اعظم دستاوردهای علمی و فنی در جهان توسط جوانان ایرانی ساخته شده است.
وی افزود: شاخص دوم توسعه هر کشور تولید علم، فناوری و پژوهش در آن کشور است، بعد از انقلاب اسلامی اگرچه دشمن همیشه به بهانههای مختلف علیه کشور ما دشمنتراشی کرد که نمونه آن جنگ تحمیلی, تحریم و ترور شخصیتهای علمی بوده و صدها نفر از فرزندان این کشور شهید و جانباز شدند و هزاران میلیارد دلار به کشور ضربه زده شد ولی با این وجود در کوران این هجمهها رهبرمعظم انقلاب و ملت هیچوقت از دور اندیشی برای علم, پژوهش و فناوری غافل نبوده و مسیر پیشرفت را ادامه دادند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه تصریح کرد: یکی از صنایع مهم کشور صنعت فناوری نانو است که رتبه نهم جهان را در این صنعت داریم بهگونهای که بیش از ۳۵ درصد مقالات علمی، پژوهشی توسط جوانان ایرانی تولید میشود، صنعت فناوری نانو در صنعت داروسازی، خودروسازی، صرفهجویی در انرژی، منسوجات و ساختمان سازی کاربرد بسیاری دارد.
حیدرینوری بیان کرد: دومین صنعت در کشور که امروز بخش اعظم مشکلاتی که دنیای استکبار علیه کشور ما به وجود اورده صنعت هستهای است که خوشبختانه به طور کامل توانستیم به چرخه سوخت دست پیدا کنیم و با تکیه بر این صنعت در آینده نزدیک از سوخت فسیلی بینیار شویم و مشکل کشور با سوخت هستهای و سوختی که محیط زیست را تهدید نمیکند برطرف میشود.
وی ادامه داد: دستاورد دیگر نظام در بحث پزشکی است، در گذشته ما وارد کنند پزشک بودیم ولی امروز نه تنها نیاز درمانی داخل توسط پزشکان نخبه کشورمان برطرف می شود بلکه واردات مشتری اعم از سران و ثروتمندان از دیگر کشورها را داریم که برای درمان به کشور ما مراجعه میکنند.
حیدرینوری عنوان کرد: رتبه دوم ساخت چسب بافت هوشمند که در تولید برخی داروها کاربرد دارد، زایعهای بالا ذر مهندسی ژنتیک پروتز عصبی، رتبه دوم ساخت سلولهای بنیادین بخشی از دستاوردهای ۴۰ساله نظام است و این افتخار بزرگی است.
رئیس دانشگاه آزاد ساوه خاطرنشان کرد: در بحث صنایع هوایی امروز موشک با برد ۲ هزار کیلومتر توسط جوانان ایرانی ساخته میشود و رتبه پنحم در عرصه بینالمللی ساخت موشکهای بدون سرنشین که سبب ایجاد هیاهویی در بین دشمنان نظام و جهان شده است را داریم.
وی افزود: جایگاه برتر در خاورمیانه در بحث مخابرات را در اختیار داریم به گونهای که دشمن تاکنون نتوانسته ما را تخریب اطلاعاتی کند و این در حالی است که دستاورد ۴۰ساله نظام فقط در بحث علمی نیست بلکه در حوزه فرهنگی، عمرانی نیز قابل تقدیر است.
ساوه جزو دو واحد جامع دانشگاه آزاد در استان مرکزی
رئیس دانشگاه آزاد ساوه با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: امروز درحالی سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که مصادف شده با چهلمین سال پیروزی شکوهمند اسلامی را گرامی می داریم که این واحد در سال ۱۳۶۶ با ۶۴ دانشجو در یکی از دبیرستان های ساوه با ۴ رشته تحصیلی فعالیت خود را آغاز کرد و امروز واحد ساوه دارای رتبه جامع ودارای برترین رتبه در بین واحدهای دانشگاهی کشور است.
وی افزود: در استان مرکزی دو واحد جامع وجود دارد که شامل واحد اراک و ساوه است و هم اکنون واحد ساوه دارای ۵۳۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترای تخصصی بوده و این در حالیست که درچند سال اخیر شاهد روند کاهشی شدیدی در آمار دانشجویان بودیم ولی خوشبختانه این روند متوقف شده است.
حیدری نوری بیان کرد: هم اکنون این واحد در ۱۲۴ رشته تحصیلی که شامل کشاورزی, فنی ومهندسی, علوم انسانی و پرستاری است ۳ دانشکده مصوب کشاورزی, فنی ومهندسی و علوم انسانی به صورت مستقل دارد که دارای پروانه استقلال از سازمان مرکزی هستند.
وی ادامه داد: ۱۷۴ عضو هیئت علمی به صورت تمام وقت ورسمی با این دانشگاه همکاری می کنند که خوشبختانه می توان ادعا کرد که واحد ساوه یکی از واحدهایی است که شاخص هرم هیئت علمی ان از نظر تخصصی در جایگاه قابل قبولی قرار دارد، یعنی حدود ۷۵ درصد از اعضای هیئت علمی این واحد دارای درجه دکتری و p.h.d هستند.
رئیس دانشگاه آزاد واحد ساوه خاطرنشان کرد: در واحد ساوه ۲۳۰ کارمند و درواحد سماء ساوه نیز حدود ۷۰ کارمند در دانشگاه و مدارس مشغول به کار هستند که در مجموع اعضای هیئت علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی به ۵۰۰ نفر می رسد.
وی افزود: در این واحد ۱۲۷ آزمایشگاه و کارگاه مجهز به استانداردهای ویژه وجود دارد که شامل دستگاه هایی است که ارقام خرید آنها میلیاردی است و تنها در دانشگاه های دولتی و برخی دانشگاه های آزاد اسلامی وجود دارد و کتابخانه دیجیتال در دسترس هیئت علمی و دانشجویان است.
حیدری نوری عنوان کرد: تسهیل درتردد دانشجویان, برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی, چابک سازی امور و پرداخت وام در هر ترم به ۴ هزار دانشجو در عین تحصیلو پس از تحصیل به صورت کوتاه مدت و بلندمدت با کارمزد ۲درصد بخشی از خدمات این واحد به دانشجویان است.
در بین نماز ظهر و عصر هم دکتر حیدری نوری با اهدای لوحی از زحمات و مساعدت های حسینی امام جمعه ساوه تقدیر و تشکر کرد