ضبط و معدوم سازی ۵۰۰ کیلوگرم ماهی غیرقابل مصرف در ساوه
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , داود سرمدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: نظارتهای مستمر توسط اکیپهای کنترل بهداشتی و بازرسان این شبکه از تمام مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، فروشگاهها، رستورانها و غذاخوریها صورت میگیرد. وی افزود: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۹ تن فرآورده خام دامی
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , داود سرمدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: نظارتهای مستمر توسط اکیپهای کنترل بهداشتی و بازرسان این شبکه از تمام مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، فروشگاهها، رستورانها و غذاخوریها صورت میگیرد.
وی افزود: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۹ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی و فاسد ضبط و معدوم شده و ۶۷ نفر از متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی از شهروندان درخواست کرد برای حفظ سلامت خود فرآوردههای خام دامی را از فروشگاههای مجاز خریداری و هنگام خرید به شرایط ظاهری و بهداشتی محموله از جمله بو و رنگ طبیعی، مشخصات بهداشتی مانند تاریخ تولید و انقضا دقت کنند ودر صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآوردههای خام دامی، مراتب را سریعاً به اداره دامپزشکی شهرستان گزارش کنند.