۴٫۶ درصد جمعیت ساوه تحت پوشش کمیته امداد هستند
به گزارش پایگاه خبری شهرستان ساوه , عباس محمدی هزاوه در نشستی با خبرنگاران با اعلام این خبر افزود : از مجموع بیش از ۲۸۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان ساوه که شامل ۸۷ هزار و ۴۴۰ خانوار است حدود ۴ هزار و بیست و هشت خانوار شامل ۶ هزار و ۹۱۰ نفر از خدمات
به گزارش پایگاه خبری شهرستان ساوه , عباس محمدی هزاوه در نشستی با خبرنگاران با اعلام این خبر افزود : از مجموع بیش از ۲۸۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان ساوه که شامل ۸۷ هزار و ۴۴۰ خانوار است حدود ۴ هزار و بیست و هشت خانوار شامل ۶ هزار و ۹۱۰ نفر از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه استفاده می کنند که از این تعداد ۵ هزار و ۲۰۱ نفر مستمری بگیر هستند.
وی به اقدامات انجام شده توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه پرداخت و گفت : از جمله اقدامات این نهاد کمک به امر ازدواج , پرداخت مستمری ماهانه به مددجویان , پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان و دانش آموزان , انجام خدمات بیمه ای و درمانی , امور مسکن و عمرانی , برگزاری اردوهای فرهنگی و راه اندازی کانون های فرهنگی و دیگر اقدامات حمایتی است.
مدیر کمیته امداد ساوه با اشاره به وجود ۱۸ نقطه حاشیه نشین در شهر ساوه گفت: علاوه بر حمایت از ۱۸۳ خانواده ساکن در نقاط حاشیه نشین توسط کمیته امداد , با تخصیص اعتبارات و حمایت مالی به دنبال خروج نیازمندان از سکونت های غیرمجاز و سکونت آنان در محدوده شهری هستیم.
محمدی با اشاره به اینکه کمیته امداد تولید کننده فقر در جامعه نیست گفت : مشکلات معیشتی در جامعه امروزی باعث ایجاد فقر در بین اقشار مردم شده است و آمار افراد تحت پوشش این نهاد مقدس رو به افزایش اشت لذا کمیته امداد امام خمینی (ره) با توجه به وظیفه ذاتی اش پذیرای افراد نیازمند بوده و به ارائه خدمات حمایتی برای تامین نیازهای آنان میپردازد.
مدیر کمیته امداد امام ساوه گفت : در سه ماهه نخست سالجاری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال از ۲۳ هزار و ۴۰۳ صندوق صدقات در سطح شهر جمع آوری شده است که با توجه به میزان درآمد از این طریق به نسبت جمعیت شهرستان هر ساوجی ماهانه ۴۱۶۵ ریال صدقه پرداخت می کند که نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
وی با اشاره به افزایش ۱۴ درصدی سرانه مستمری نیازمندان گفت : حمایت از ایتام و محسنین در سه ماهه نخست سالجاری بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است که در این مدت ۲۲۵۹ حامی از ۴۰۰ یتیم شهرستان ساوه حمایت کردند.
محمدی به توسعه مراکز نیکوکاری و استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد شهرستان برای حمایت از نیازمندان اشاره کرد و گفت :سه مرکز نیکوکاری که بعنوان یک خیریه به روز شده شناخته میشوند هم اکنون در شهرستان ساوه در حال فعالیت اند که با توجه به موقعیت , مناطقی را تحت پوشش حمایتی قرار داده اند که در آینده به دنبال افزایش کمی و کیفی فعالیت این مراکز نیز هستیم.
مدیر امداد ساوه در پایان از توانمندسازی و خروج از چرخه حمایتی مددجویان به عنوان رویکرد مهم دیگر امداد یاد کرد و گفت: با برگزاری آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی ضمن توانمند ساختن مددجویان با ایجاد مشاغل زوبازده و اشتغال پایدار ضمن اعطای تسهیلات با سود کم از طریق منابع داخلی امداد، منابع بانکی و اعتبارات روستایی و مناطق محروم به دنبال کاهش آمار فقر در جامعه هستیم.