- 02 تیر 1397
- اخبار ساوه
- کد خبر 14535
- دیدگاهها برای مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران در ساوه برگزار شد بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
مراسم بزرگداشت شهید دکتر مصطفی چمران در عصر جمعه با حضور مهدی چمران رئیس سابق شورای شهر تهران و جمعی از مسئولان و مردم شهیدپرور ساوه در آستان مقدس امامزاده سید اسحاق (ع) برگزار شد
مصطفی چمران دارای تحصیلات عالیه بود و مدرک دکتری در رشته فیزیک پلاسما را از یکی از معتبرترین دانشگاه های آمریکایی دریافت کرد .
وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کنار امام موسی صدر، جنبش امل را در لبنان راه اندازی کرد که بسیاری از بزرگان جریان مقاومت از تربیت یافتگان آن جنبش هستند .
مصطفی چمران، پس از آغاز جنگ تحمیلی به ایران بازگشت و وزیر دفاع، نماینده دور اول مجلس شورای اسلامی، نماینده امام خمینی (ره) در شورای عالی دفاع و فرمانده ستاد جنگ های نامنظم بود .
این مجاهد بیدار و متعهد، سرانجام ۳۱ خرداد سال ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه و در سن ۵۰ سالگی به فیض شهادت نائل آمد
true
true
true
true