کد خبر : 21105
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴

مصرف ۳ مگاوات برق در مزرعه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال در ساوه

مصرف ۳ مگاوات برق در مزرعه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال در ساوه

به گزارش پایگاه خبری ساوه نار به نقل از فارس , محمد الله‌داد در حاشیه کشف یکی از مزارع استخراج ارز دیجیتال در ساوه اظهار کرد: این مزرعه شصت و یکمین مشکوفه غیرمجاز استخراج رمز ارز در استان مرکزی با ۹۰۰ دستگاه ماینر است و این مزرعه حدود سه مگاوات برق یعنی معادل ۳هزار واحد

به گزارش پایگاه خبری ساوه نار به نقل از فارس , محمد الله‌داد در حاشیه کشف یکی از مزارع استخراج ارز دیجیتال در ساوه اظهار کرد: این مزرعه شصت و یکمین مشکوفه غیرمجاز استخراج رمز ارز در استان مرکزی با ۹۰۰ دستگاه ماینر است و این مزرعه حدود سه مگاوات برق یعنی معادل ۳هزار واحد مسکونی در این آب و هوای گرم و ایام کرونا با نرخ مخفف مصرف می‌کند.

وی تصریح کرد: تا کنون ۹۰ میلیارد ریال اصلاح تعرفه برای مزارع ارز دیجیتال استان مرکزی محاسبه شده و این مزارع خسارات بسیاری را به شبکه برق وارد کرده‌اند، به همین دلیل برخورد انتظامی و قضایی با صاحبان مزارع غیرمجاز انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به اینکه وزارت نیرو با مزارع غیرمجاز ارز دیجیتال برخورد قضایی خواهد کرد، افزود: مزارع غیر مجاز ارز دیجیتال از طریق اطلاع رسانی مردمی، نظارت مراکز پایش صنعت برق و از طریق ۴۰۰ هزار کنتور هوشمند و همچنین رصد دستگاه قضایی و انتظامی شناسایی می‌شوند.

اله‌داد افزود: امیدواریم از شرایط خوب وزارت نیرو و ظرفیت و زیر ساخت ایجاد شده در کشور استفاده شود و از ذخیره موجود در شبکه برق کشور در کسب و کارهایی که مجوزهای قانونیش صادر شده استفاده و این صنایع رونق یابد.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد جدید وزارت نیرو در دادن امتیاز برق و فعالیت ماینرها به شکلی است که قرار شده بعد از اینکه صاحبان مزارع پروانه کسب و کار را از وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه کردند تامین برق این مزارع قانونی در اولویت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه عزم وزارت نیرو برای برخورد با این مزارع غیرمجاز، جزم است، افزود: البته این به این معنی نیست که وزارت نیرو با استخراج ارز دیجیتال مخالف است درصورتی که صاحبان این مزارع با اخذ مجوز قانونی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اخذ انشعاب مجزا با رویه‌های قانونی با نرخ تعیین شده می‌توانند این امر را انجام دهند حتی بسته‌های تشویقی برای مزارع مجاز رمز ارز دیجیتال تعریف شده است و در صورتی که این متقاضیان در طرح‌های بهینه سازی مصرف مانند جایگزینی کولرهای کم مصرف مشارکت کنند از طرح‌های تشویقی کمتر از ۴ سنت مانند کشورهای چین،گرجستان و ترکمنستان برخوردار خواهند شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه نیز گفت: بیش از ۹۰۰ دستگاه ماینر به صورت غیر قانونی در این کارگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد که ارزش ماینرهای مشکوفه بیش از ۸۰ میلیارد ریال قیمت گذاری شده است.

 علی‌اکبر عیسی آبادی افزود: غیر از این مزرعه استخراج ارز دیجیتال، دو مزرعه دیگر هم در ساوه شناسایی و با عاملین آن برابر مقررات و دستورات قضایی برخورد قاطع خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود