کد خبر : 23624
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۶

شهرستان ساوه قطب صنایع غیر نفتی کشور است

شهرستان ساوه قطب صنایع غیر نفتی کشور است

معاون اقتصادی استاندار مرکزی در جریان سفر به ساوه و کلنگ زنی ایجاد دفتر اتاق بازرگانی اراک در ساوه گفت : شهرستان ساوه قطب صنایع غیر نفتی کشور است و نقش قابل توجهی در ارزآوری برای کشور دارد

به گزارش پایگاه خبری ساوه نار , حسن میرزاخانی عصر چهارشنبه در جریان سفر به دو شهرستان ساوه و زرندیه و کلنگ زنی احداث ساختمان دفتر اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران گفت : ایجاد ساختمان اتاق بازرگانی اراک در شهرستان ساوه میتواند در انجام امور صاحبان صنایع مفید واقع شود و ثمرات خوبی برای منطقه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ساوه از افتخارات بخش صنایع در استان مرکزی محصوب میشود گفت : شهرستان ساوه قطب صنایع غیر نفتی کشور است و با تعدد کارخانجات و شرکت های بزرگ نقش قابل توجهی در ارزآوری برای کشور و همچنین تامین نیازهای داخل دارد.

این مقام مسئول رفع موانع و مشکلات صنایع را از مهمترین دستورالعمل های دولت سیزدهم دانست و گفت : برای اعتلای تولید داخلی و افزایش آن نیاز به همدلی بین بخش های خصوصی و دولتی است و دولت سیزدهم در راستای عمل به شعار سال تلاش میکند مشکلات را احصا و رفع کند.

میرزاخانی خاطرنشان کرد : ما در استان مرکزی در حوزه تجارت خارجی و صادرات محصولات تا حدودی ضعف داریم اما با توجه به پتانسیل بالای صنعتی و صنایع مهم مستقر در استان میتوانیم حوزه تجارت خارجی را تقویت کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت وجود دفتر وزارت امور خارجه در ساوه گفت : این دفتر در اغلب استان های کشور برای رفع موانع صادرات و تجارت خارجی مستقر است و میتواند گام بلندی برای رفع مشکلات تجاری و صادراتی استان به کشورهای دیگر باشد.

به گفته وی استان مرکزی در بحث رفع موانع تولید با اجرایی شدن بیش از ۸۰ درصد از مصوبات در رتبه دوم کشور جای گرفته است و تلاش میکنیم کلیه مصوبات عملیاتی شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و نظارتی استانداری مرکزی نیز در این برنامه با بیان اینکه دولت اقدامات خوبی را در حوزه اقتصادی در استان انجام داده است گفت : استان مرکزی قلب ایران است و ساوه و زرندیه بعنوان دو شهرستان صنعتی از ستون های استوار استان محسوب میشوند .

بهنام نظری افزود : هم افزایی در عرصه تولید میتواند در کنار امنیت نقش بسزایی در رشد تولید و تقویت اقتصادی استان داشته باشد و افزایش شاخص های اقتصادی نیز بسترساز امنیت خواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن اراک نیز در حاشیه این کلنگ زنی از آمادگی اتاق بازرگانی برای شناسایی مشکلات و انتقال آن به بخش های دولتی خبر داد و گفت : بخش خصوصی آمادگی دارد همه ظرفیت های خود را برای بحث مانع زدایی از حوزه تولید به کار گیرد و صنایع خود را در کنار دولت میدانند.

ناصربیکی افزود : شورای گفت و گوی استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ رتبه دوم کشور را کسب کرد که نشان از پویایی جلسات و خروجی مثبت آن دارد و استقرار دفاتر جدید در ساوه و زرندیه نیز میتواند در رشد این عنوان موثر باشد.

وی خاطرنشان کرد : در جلسات اتاق بازرگانی در ساوه در حوزه تامین سرمایه در گردش و اعطای تسهیلات و رفع موانع تولیدی بحث و تبادل نظر می شود تا با انعکاس به بخش دولتی برای متقاضیان کارسازی شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس نیز با بیان اینکه افتتاح دفتر اتاق بازرگانی اراک در ساوه موجب رفع بسیاری از موانع و مشکلات می شود گفت : ساوه بعوان قطب صنعت استان و کشور باید بهره کافی از زیرساخت های لازم در بخش های مختلف را داشته باشد که این عمل گام مهمی در تامین زیرساخت ها به شمار میرود.

حجت‌الاسلام محمد سبزی افزود : : تامین برخی زیرساخت ها نظیر آب و برق و حوزه درمان باعث میشود تا توسعه روز افزون ساوه که نرخ بیکاری منفی نیز دارد را شاهد باشیم که در توسعه منطقه اثر مثبت خواهد داشت.

وی گفت : ساوه و زرندیه در کنار صنعت در بخش کشاورزی نیز مستعد و پر ظرفیت هستند که حمایت بخش خصوصی در کنار دولت میتواند در رشد آن اثرگذار باشد.

گفتنی است در پایان این برنامه عملیات اجرایی احداث ساختمان دفتر اتاق بازرگانی اراک مستقر در ساوه آغاز شد.

برچسب ها :

ناموجود