کاهش ۷۰ درصدی برداشت محصول انجیر در ساوه
به گزارش پایگاه خبری شهرستان ساوه , حسن شریفی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به شروع برداشت انجیر در شهرستان ساوه اظهار داشت: سطح زیر کشت انجیر در شهرستان ساوه ۳۵۰ هکتار بوده و برداشت آن از ۱۵ مردادماه امسال شروع و تا آغاز فصل سرما و یخبندان یعنی ماه آبان
به گزارش پایگاه خبری شهرستان ساوه , حسن شریفی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به شروع برداشت انجیر در شهرستان ساوه اظهار داشت: سطح زیر کشت انجیر در شهرستان ساوه ۳۵۰ هکتار بوده و برداشت آن از ۱۵ مردادماه امسال شروع و تا آغاز فصل سرما و یخبندان یعنی ماه آبان ادامه دارد.
وی افزود: ۹۰ درصد انجیر شهرستان به صورت تازه و تازه خوری مصرف میشود و ۱۰ درصد آن وارد چرخه فرآوری در قالب تولید مربا و دیگر محصولات فراوریشده میشود.
رئیس جهاد کشاورزی ساوه تصریح کرد: میزان تولید انجیر در شرایط آب و هوایی مناسب و وضعیت اقتصادی مطلوب یکهزار و ۳۰۰ کیلو در هر هکتار است، اما امسال با توجه به سرمازدگی که اتفاق افتاد، میزان تولید ۳۰ درصد این مقدار بوده که بیانگر کاهش تولید تحت تاثیر سرمازدگی است.
شریفی بیان کرد: اقلام عمده انجیر ساوه از نوع انجیر پیازی است که بهسبب شرایط مساعد آب و هوایی، تولید این محصول در دیگر نقاط کشور توان رقابت با انجیر ساوه را ندارد و شهرستان ساوه قطب تولید انجیر در استان مرکزی است.
وی ادامه داد: مرکز عمده فروش انجیر در بازار تهران بوده که بهسبب قیمت داخلی بالا شرایط صادرات تاکنون برای صادر کردن این محصول فراهم نشده است.