تخریب و رفع خطر از ۱۰ ملک فرسوده توسط شهرداری ساوه
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار سعید حکیمی با اعلام این خبر بیان داشت: یکی از وظایف شهرداریها در شهرهای بزرگ و کوچک طبق بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریها رفع خطر از بناهای فرسوده و دیوارهای شکسته و بهطور کل رفع خطراتی است که جان عابرین و شهروندان را به مخاطره میاندازد. وی ادامه
به گزارش پایگاه خبری ساوه نار سعید حکیمی با اعلام این خبر بیان داشت: یکی از وظایف شهرداریها در شهرهای بزرگ و کوچک طبق بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریها رفع خطر از بناهای فرسوده و دیوارهای شکسته و بهطور کل رفع خطراتی است که جان عابرین و شهروندان را به مخاطره میاندازد.
وی ادامه داد: به همین دلیل در راستای اجرای قوانین و مقررات پس از طی مراحل قانونی با تلاش عوامل اجرایی در واحد رفع خطر و همکاری واحد امانی شهرداری با هماهنگی حوزه معاونت خدمات شهری در یک ماه گذشته ۱۰ ملک فرسوده و متروکه شامل املاک جلالی، فرزانه، ایمانلو، سعادتمند، صدیق، زینی وند، اکرمی، عسگری، ناشناس و گلشن در مجموع به متراژ ۵۳۴۰ متر مربع به صورت کامل تسطیح آثار شد.
حکیمی تصریح کرد: همچنین این واحد شهرداری جهت انجام دیگر وظایف خود در طی یکماه گذشته جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز با تلاش شبانهروزی نیروهای گشت ساختمانی و همکاری نیروی انتظامی و با در اختیار داشتن یک دستگاه لودر و یک دستگاه کامیون، فعالیتهای غیر مجاز ساختمانی پنج ملک واقع در محله های گرشاسبی ۱۴ ، محراب ۲۱، باغ قابل، وحدت ۲۲ و خیابان ۳۰ متری دکتر را به صورت کامل متوقف و تسطیح آثار نمود.
محسن مددی معاونت خدمات شهری شهرداری ساوه ضمن تقدیر از تلاش های تمامی عوامل واحد کنترل و نظارت بر تخلفات شهری، گفت: تجربه بارش های شدید و وقوع سیلاب ها در ابتدای سالجاری اهمیت توجه به جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز و رفع خطر از بناهای فرسوده در شهر را دوچندان کرده است.
وی افزود: بارش های شدید در ابتدای امسال علاوه بر تخریب برخی بناهای فرسوده در سطح شهر موجب جاری شدن سیلاب در مناطقی مانند عباس آباد و قالیشویی که اغلب بناهای موجود در آن بصورت غیرمجاز احداث شده اند ضمن ایجاد خطر برای ساکنان این مناطق، باعث گردید تا بیشتر توان تیم ستاد مدیریت بحران شهرداری در این مدت صرف مراقبت از این مناطق شود.